Rullepølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Rullepølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.6 %
Fedt, total
76.5 %
Kulhydrat, total
0.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1129
kJ
Protein, total
15.3
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
23.2
g
mættede fedtsyrer
8.2
g
monoumætt. fedtsyrer
10.2
g
polyumætt. fedtsyrer
2.5
g
Kulhydrat, total
0.6
g
kulhydrat, tilgængelig
0.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.9
g
Vand
56.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.555
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.111
μg
E-vitamin
0.44
aTE
alfa-tokoferol
0.44
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.115
mg
Niacin
6.83
NE
niacin
4
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.21
mg
Pantothensyre
0.41
mg
Biotin
5.3
μg
Folat
2.2
μg
B12-vitamin
0.54
μg
C-vitamin
23
mg
L-ascorbinsyre
23
mg
Mineraler
Natrium, Na
1350
mg
Kalium, K
206
mg
Calcium, Ca
7.04
mg
Magnesium, Mg
16.2
mg
Phosphor, P
229
mg
Jern, Fe
0.88
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
1.59
mg
Jod, I
2
μg
Mangan, Mn
0.055
mg
Chrom, Cr
11
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
6.9
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.29
g
C16:0
5.1
g
C17:0
0.058
g
C18:0
2.8
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.55
g
C18:1, n-9
9.5
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.193
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.11
g
C18:3, n-3
0.206
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0.023
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.25
g
Sum monoumættede
10.2
g
Sum polyumættede
2.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.229
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.11
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
780
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
440
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
640
mg
Tyrosin
590
mg
Threonin
760
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
930
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
470
mg
Alanin
960
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
810
mg
Prolin
710
mg
Serin
710
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0295