Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.9 %
Fedt, total
79.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1260
kJ
Protein, total
15.8
g
total-N
2.5
g
Fedt, total
26.8
g
mættede fedtsyrer
10.7
g
monoumætt. fedtsyrer
12
g
polyumætt. fedtsyrer
2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
57
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.784
μg
D3 cholecalciferol
0.204
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.116
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
5.23
NE
niacin
2.4
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
57
mg
Kalium, K
190
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
13
mg
Phosphor, P
90
mg
Jern, Fe
0.51
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.401
g
C15:0
0
g
C16:0
6.8
g
C17:0
0
g
C18:0
3.46
g
C16:1, n-7
0.853
g
C18:1, n-9
11
g
C20:1, n-11
0.176
g
C18:2, n-6
1.83
g
C18:3, n-3
0.151
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.7
g
Sum monoumættede
12
g
Sum polyumættede
1.98
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.151
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.83
g
Transfedtsyrer, total
0.049
g
Cholesterol
Cholesterol
69
mg
Aminosyrer
Isoleucin
760
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
380
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
530
mg
Threonin
660
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
830
mg
Arginin
940
mg
Histidin
580
mg
Alanin
940
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2000
mg
Glycin
810
mg
Prolin
630
mg
Serin
610
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0929