Skinke, kogt, skiveskåret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Skinke, kogt, skiveskåret
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
66.2 %
Fedt, total
33.1 %
Kulhydrat, total
0.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
456
kJ
Protein, total
17.9
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
4
g
mættede fedtsyrer
1.3
g
monoumætt. fedtsyrer
1.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0.2
g
kulhydrat, tilgængelig
0.2
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.3
g
Vand
73.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
D-vitamin
0.43
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.086
μg
E-vitamin
0.33
aTE
alfa-tokoferol
0.33
mg
B1-vitamin, thiamin
0.9
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.157
mg
Niacin
9.5
NE
niacin
5.5
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.67
mg
Folat
1.3
μg
B12-vitamin
0.54
μg
C-vitamin
29
mg
L-ascorbinsyre
29
mg
Mineraler
Natrium, Na
1455
mg
Kalium, K
327
mg
Calcium, Ca
6.32
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
302
mg
Jern, Fe
0.69
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
1.69
mg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
7.1
μg
Selen, Se
7.5
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.049
g
C16:0
0.84
g
C18:0
0.45
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.102
g
C18:1, n-9
1.49
g
C20:1, n-11
0.028
g
C18:2, n-6
0.37
g
C18:3, n-3
0.031
g
C20:4, n-6
0.042
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.34
g
Sum monoumættede
1.62
g
Sum polyumættede
0.443
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.031
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.412
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
55
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1448