Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
67.9 %
Fedt, total
32.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
494
kJ
Protein, total
19.9
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
4.2
g
mættede fedtsyrer
1.7
g
monoumætt. fedtsyrer
1.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
75.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
D-vitamin
0.513
μg
D3 cholecalciferol
0.078
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.087
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.97
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.063
g
C15:0
0
g
C16:0
1.07
g
C17:0
0
g
C18:0
0.543
g
C16:1, n-7
0.133
g
C18:1, n-9
1.72
g
C20:1, n-11
0.027
g
C18:2, n-6
0.286
g
C18:3, n-3
0.023
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.67
g
Sum monoumættede
1.88
g
Sum polyumættede
0.309
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.023
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.286
g
Transfedtsyrer, total
0.008
g
Cholesterol
Cholesterol
57
mg
Aminosyrer
Isoleucin
990
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
510
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
730
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
760
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
920
mg
Prolin
730
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0921