Skinke, inderlår, helt afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
82.1 %
Fedt, total
17.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
445
kJ
Protein, total
21.6
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
2.1
g
mættede fedtsyrer
0.8
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
75.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.486
μg
D3 cholecalciferol
0.066
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.084
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
7.3
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.032
g
C15:0
0
g
C16:0
0.533
g
C17:0
0
g
C18:0
0.271
g
C16:1, n-7
0.067
g
C18:1, n-9
0.86
g
C20:1, n-11
0.014
g
C18:2, n-6
0.143
g
C18:3, n-3
0.012
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.836
g
Sum monoumættede
0.941
g
Sum polyumættede
0.155
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.143
g
Transfedtsyrer, total
0.004
g
Cholesterol
Cholesterol
59
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
550
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
830
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
800
mg
Serin
860
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0923