Brissel, kalv, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Indmad

Brissel, kalv, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total66.6 %
   Fedt, total33.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi451kJ
Protein, total17.8g
   total-N2.8g
Fedt, total4g
   mættede fedtsyrer2.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.7g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand74g

Vitaminer
A-vitamin5RE
   Retinol5μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.25μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.2mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin5.4NE
   niacin3mg
   tryptofans bidrag2.4mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na62mg
Kalium, K339mg
Calcium, Ca4mg
Magnesium, Mg6.2mg
Phosphor, P420mg
Jern, Fe1.5mg
Kobber, Cu0.08mg
Zink, Zn1.3mg
Jod, I3μg
Mangan, Mn0.02mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se6μg
Nikkel, Ni1μg

Kulhydrater
Lactose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.06g
C16:00.602g
C18:01.28g
C18:2, n-60.3g
C18:3, n-30.08g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.08g
Sum monoumættede0.741g
Sum polyumættede0.94g
Sum n-3 fedtsyrer0.08g
Sum n-6 fedtsyrer0.3g

Cholesterol
Cholesterol153mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0938