Svinekød, ribbensteg, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, ribbensteg, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.8 %
Fedt, total
75.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1129
kJ
Protein, total
16.8
g
total-N
2.69
g
Fedt, total
22.8
g
mættede fedtsyrer
8.36
g
monoumætt. fedtsyrer
9.65
g
polyumætt. fedtsyrer
2.55
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
59.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.76
μg
D3 cholecalciferol
0.18
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.12
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.637
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.141
mg
Niacin
7.9
NE
niacin
4.9
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.244
mg
Pantothensyre
0.66
mg
Biotin
0.66
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
276
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
160
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.021
g
C12:0
0.034
g
C14:0
0.35
g
C16:0
5.15
g
C18:0
2.75
g
C20:0
0.056
g
C16:1, n-7
0.55
g
C18:1, n-9
8.08
g
C18:1, n-7
0.85
g
C20:1, n-11
0.17
g
C18:2, n-6
2.34
g
C18:3, n-3
0.21
g
Andre fedtsyrer
0.33
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.36
g
Sum monoumættede
9.65
g
Sum polyumættede
2.55
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.21
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.34
g
Transfedtsyrer, total
0.1
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
810
mg
Leucin
1210
mg
Lysin
1480
mg
Methionin
400
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
620
mg
Tyrosin
560
mg
Threonin
700
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
890
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
620
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1480
mg
Glutaminsyre
2180
mg
Glycin
860
mg
Prolin
670
mg
Serin
650
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5022