Svinekød, ribbensteg, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, ribbensteg, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.8 %
   Fedt, total75.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1129kJ
Protein, total16.8g
   total-N2.69g
Fedt, total22.8g
   mættede fedtsyrer8.36g
   monoumætt. fedtsyrer9.65g
   polyumætt. fedtsyrer2.55g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand59.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.76μg
   D3 cholecalciferol0.18μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.12μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.637mg
B2-vitamin, riboflavin0.141mg
Niacin7.9NE
   niacin4.9mg
   tryptofans bidrag3mg
B6-vitamin0.244mg
Pantothensyre0.66mg
Biotin0.66μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K276mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P160mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.021g
C12:00.034g
C14:00.35g
C16:05.15g
C18:02.75g
C20:00.056g
C16:1, n-70.55g
C18:1, n-98.08g
C18:1, n-70.85g
C20:1, n-110.17g
C18:2, n-62.34g
C18:3, n-30.21g
Andre fedtsyrer0.33g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.36g
Sum monoumættede9.65g
Sum polyumættede2.55g
Sum n-3 fedtsyrer0.21g
Sum n-6 fedtsyrer2.34g
Transfedtsyrer, total0.1g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin810mg
Leucin1210mg
Lysin1480mg
Methionin400mg
Cystin110mg
Phenylalanin620mg
Tyrosin560mg
Threonin700mg
Tryptofan180mg
Valin890mg
Arginin1000mg
Histidin620mg
Alanin1000mg
Asparaginsyre1480mg
Glutaminsyre2180mg
Glycin860mg
Prolin670mg
Serin650mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5022