Kikærter, tørrede, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Bælgplanter
Kikærter, tørrede, rå
Cicer arietinum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.9 %
Fedt, total
15.8 %
Kulhydrat, total
63.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1540
kJ
Protein, total
20.4
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
6.9
g
mættede fedtsyrer
2.6
g
monoumætt. fedtsyrer
4.4
g
polyumætt. fedtsyrer
10.3
g
Kulhydrat, total
61.6
g
kulhydrat, tilgængelig
49.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
12.2
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
8.4
g
Vitaminer
A-vitamin
15.8
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
190
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
3.1
aTE
alfa-tokoferol
3.1
mg
K-vitamin
264
μg
B1-vitamin, thiamin
0.5
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
4.17
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.417
mg
Folat
180
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
40
mg
Kalium, K
800
mg
Calcium, Ca
124
mg
Magnesium, Mg
160
mg
Phosphor, P
300
mg
Jern, Fe
6.4
mg
Kobber, Cu
0.76
mg
Zink, Zn
1
mg
Jod, I
0.6
μg
Chrom, Cr
7.6
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
130
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
9.5
g
Stivelse
36.4
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
910
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
260
mg
Cystin
290
mg
Phenylalanin
1200
mg
Tyrosin
590
mg
Threonin
780
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
910
mg
Arginin
1900
mg
Histidin
560
mg
Alanin
880
mg
Asparaginsyre
2400
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
820
mg
Prolin
850
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0484