Torsk, rogn, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Torsk, rogn, konserves
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
55.3 %
Fedt, total
33.4 %
Kulhydrat, total
11.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
417
kJ
Protein, total
13.7
g
total-N
2.2
g
Fedt, total
3.7
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.7
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
2.8
g
kulhydrat, tilgængelig
2.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
77.8
g
Vitaminer
A-vitamin
4.6
RE
Retinol
4.6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
11
μg
D3 cholecalciferol
11
μg
E-vitamin
10
aTE
alfa-tokoferol
10
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.25
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.55
mg
Niacin
3.3
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
1.97
mg
Biotin
13
μg
Folat
22
μg
B12-vitamin
15
μg
C-vitamin
10
mg
Mineraler
Natrium, Na
473
mg
Kalium, K
233
mg
Calcium, Ca
24
mg
Magnesium, Mg
15.3
mg
Phosphor, P
221
mg
Jern, Fe
1.63
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
59
μg
Selen, Se
52
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
2.5
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0.012
g
C16:0
0.315
g
C18:0
0.105
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.631
g
C18:1, n-7
0.105
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.526
g
C18:3, n-3
0.105
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.105
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.315
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.432
g
Sum monoumættede
0.736
g
Sum polyumættede
1.05
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.525
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.526
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
235
mg
Aminosyrer
Isoleucin
770
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
330
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
500
mg
Tyrosin
550
mg
Threonin
500
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
880
mg
Arginin
700
mg
Histidin
290
mg
Alanin
900
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
460
mg
Prolin
720
mg
Serin
830
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0317