Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.3 %
Fedt, total
19.7 %
Kulhydrat, total
69.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
942
kJ
Protein, total
6.2
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
5.3
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
1.1
g
polyumætt. fedtsyrer
3
g
Kulhydrat, total
42
g
kulhydrat, tilgængelig
33.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
8.2
g
Alkohol
0
g
Aske
2.2
g
Vand
44
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.21
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.074
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
1.13
mg
tryptofans bidrag
1.27
mg
B6-vitamin
0.161
mg
Biotin
7.6
μg
Folat
32
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
509
mg
Kalium, K
262
mg
Calcium, Ca
36
mg
Magnesium, Mg
68
mg
Phosphor, P
197
mg
Jern, Fe
1.7
mg
Kobber, Cu
0.27
mg
Zink, Zn
1.6
mg
Jod, I
21
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
5.7
μg
Selen, Se
3.7
μg
Nikkel, Ni
24
μg
Kulhydrater
Stivelse
29
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.413
g
C20:0
0
g
C22:0
0.014
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.1
g
C18:1, n-7
0.041
g
C20:1, n-11
0.003
g
C18:2, n-6
2.23
g
C18:3, n-3
0.788
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.427
g
Sum monoumættede
1.14
g
Sum polyumættede
3.01
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.788
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.23
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1309