Svinebryst, slag, rullesteg, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinebryst, slag, rullesteg, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
33.6 %
Fedt, total
66.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
905
kJ
Protein, total
18.2
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
16.1
g
mættede fedtsyrer
6.4
g
monoumætt. fedtsyrer
7.2
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
65.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.654
μg
D3 cholecalciferol
0.144
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.102
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.43
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
6.13
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.26
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
200
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
0.58
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.241
g
C15:0
0
g
C16:0
4.08
g
C17:0
0
g
C18:0
2.08
g
C16:1, n-7
0.513
g
C18:1, n-9
6.6
g
C20:1, n-11
0.106
g
C18:2, n-6
1.1
g
C18:3, n-3
0.091
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.41
g
Sum monoumættede
7.22
g
Sum polyumættede
1.19
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.091
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.1
g
Transfedtsyrer, total
0.03
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
440
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
670
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
760
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
960
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
670
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
930
mg
Prolin
730
mg
Serin
700
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0372