Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total32.2 %
   Fedt, total67.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi948kJ
Protein, total18.3g
   total-N2.9g
Fedt, total17.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand64.7g

Vitaminer
A-vitamin9RE
   Retinol9μg
D-vitamin0.67μg
   D3 cholecalciferol0.15μg
   25-hydroxycholecalciferol0.104μg
E-vitamin0.58aTE
B1-vitamin, thiamin0.642mg
B2-vitamin, riboflavin0.191mg
Niacin5.1NE
   niacin5.1mg
B6-vitamin0.28mg
Pantothensyre0.64mg
Biotin3.5μg
Folat5.5μg
B12-vitamin0.8μg

Mineraler
Natrium, Na63.2mg
Kalium, K288mg
Calcium, Ca7.46mg
Magnesium, Mg18.1mg
Phosphor, P170mg
Kobber, Cu0.069mg
Zink, Zn2.2mg
Mangan, Mn0.009mg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Cholesterol70mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1343