Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.7 %
Fedt, total
75.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1113
kJ
Protein, total
16.5
g
total-N
2.64
g
Fedt, total
22.5
g
mættede fedtsyrer
8.24
g
monoumætt. fedtsyrer
9.54
g
polyumætt. fedtsyrer
2.52
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
60.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.76
μg
D3 cholecalciferol
0.18
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.53
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.22
mg
Niacin
5.9
NE
niacin
2.9
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.27
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
16
mg
Phosphor, P
150
mg
Jern, Fe
0.89
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.02
g
C12:0
0.034
g
C14:0
0.34
g
C16:0
5.08
g
C18:0
2.71
g
C20:0
0.055
g
C16:1, n-7
0.55
g
C18:1, n-9
7.98
g
C18:1, n-7
0.84
g
C20:1, n-11
0.17
g
C18:2, n-6
2.31
g
C18:3, n-3
0.21
g
Andre fedtsyrer
0.33
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.24
g
Sum monoumættede
9.54
g
Sum polyumættede
2.52
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.21
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.31
g
Transfedtsyrer, total
0.1
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
790
mg
Leucin
1190
mg
Lysin
1450
mg
Methionin
400
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
610
mg
Tyrosin
550
mg
Threonin
690
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
870
mg
Arginin
980
mg
Histidin
610
mg
Alanin
980
mg
Asparaginsyre
1450
mg
Glutaminsyre
2140
mg
Glycin
840
mg
Prolin
660
mg
Serin
630
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5023