Bayonneskinke, udbenet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Bayonneskinke, udbenet
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
43.3 %
Fedt, total
55.9 %
Kulhydrat, total
0.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
804
kJ
Protein, total
20.8
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
12
g
mættede fedtsyrer
4.7
g
monoumætt. fedtsyrer
5.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0.4
g
kulhydrat, tilgængelig
0.4
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.6
g
Vand
62.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.606
μg
D3 cholecalciferol
0.121
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.097
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.75
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.23
mg
Niacin
7.47
NE
niacin
3.8
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.436
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1457
mg
Kalium, K
231
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
188
mg
Jern, Fe
0.95
mg
Kobber, Cu
0.075
mg
Zink, Zn
1.9
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.179
g
C15:0
0
g
C16:0
3.03
g
C17:0
0
g
C18:0
1.54
g
C16:1, n-7
0.38
g
C18:1, n-9
4.89
g
C20:1, n-11
0.078
g
C18:2, n-6
0.814
g
C18:3, n-3
0.067
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.75
g
Sum monoumættede
5.35
g
Sum polyumættede
0.88
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.067
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.814
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
530
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
770
mg
Tyrosin
700
mg
Threonin
870
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
770
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
800
mg
Serin
830
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0543