Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
38.4 %
Fedt, total
61.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
837
kJ
Protein, total
19.2
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
13.8
g
mættede fedtsyrer
5.5
g
monoumætt. fedtsyrer
6.2
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
66.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.626
μg
D3 cholecalciferol
0.131
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.099
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.8
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.207
g
C15:0
0
g
C16:0
3.5
g
C17:0
0
g
C18:0
1.78
g
C16:1, n-7
0.44
g
C18:1, n-9
5.66
g
C20:1, n-11
0.091
g
C18:2, n-6
0.94
g
C18:3, n-3
0.077
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.49
g
Sum monoumættede
6.19
g
Sum polyumættede
1.02
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.077
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.94
g
Transfedtsyrer, total
0.025
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
920
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
490
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
800
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
710
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
950
mg
Prolin
740
mg
Serin
770
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0920