Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total38.4 %
   Fedt, total61.6 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi837kJ
Protein, total19.2g
   total-N3.1g
Fedt, total13.8g
   mættede fedtsyrer5.5g
   monoumætt. fedtsyrer6.2g
   polyumætt. fedtsyrer1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand66.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.626μg
   D3 cholecalciferol0.131μg
   25-hydroxycholecalciferol0.099μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin6.8NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.207g
C15:00g
C16:03.5g
C17:00g
C18:01.78g
C16:1, n-70.44g
C18:1, n-95.66g
C20:1, n-110.091g
C18:2, n-60.94g
C18:3, n-30.077g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.49g
Sum monoumættede6.19g
Sum polyumættede1.02g
Sum n-3 fedtsyrer0.077g
Sum n-6 fedtsyrer0.94g
Transfedtsyrer, total0.025g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin920mg
Leucin1400mg
Lysin1700mg
Methionin490mg
Cystin130mg
Phenylalanin710mg
Tyrosin650mg
Threonin800mg
Tryptofan210mg
Valin1000mg
Arginin1100mg
Histidin710mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin950mg
Prolin740mg
Serin770mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0920