Svinekød, vikingsteaks, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, vikingsteaks, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
42.8 %
Fedt, total
57.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
779
kJ
Protein, total
19.9
g
total-N
3.18
g
Fedt, total
11.9
g
mættede fedtsyrer
4.36
g
monoumætt. fedtsyrer
5.04
g
polyumætt. fedtsyrer
1.33
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
67.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.61
μg
D3 cholecalciferol
0.12
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.1
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.738
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.149
mg
Niacin
9.87
NE
niacin
6.2
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.301
mg
Pantothensyre
0.77
mg
Biotin
0.77
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
325
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
189
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.011
g
C12:0
0.018
g
C14:0
0.18
g
C16:0
2.69
g
C18:0
1.43
g
C20:0
0.029
g
C16:1, n-7
0.29
g
C18:1, n-9
4.22
g
C18:1, n-7
0.44
g
C20:1, n-11
0.087
g
C18:2, n-6
1.22
g
C18:3, n-3
0.11
g
Andre fedtsyrer
0.17
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.36
g
Sum monoumættede
5.04
g
Sum polyumættede
1.33
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.11
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.22
g
Transfedtsyrer, total
0.054
g
Cholesterol
Cholesterol
63
mg
Aminosyrer
Isoleucin
950
mg
Leucin
1430
mg
Lysin
1750
mg
Methionin
480
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
730
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1050
mg
Arginin
1180
mg
Histidin
730
mg
Alanin
1180
mg
Asparaginsyre
1750
mg
Glutaminsyre
2580
mg
Glycin
1020
mg
Prolin
800
mg
Serin
760
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5027