Svinebryst, kogestykke med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinebryst, kogestykke med svær, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
27.8 %
Fedt, total
72.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1054
kJ
Protein, total
17.6
g
total-N
2.8
g
Fedt, total
20.4
g
mættede fedtsyrer
8.1
g
monoumætt. fedtsyrer
9.1
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
61.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.708
μg
D3 cholecalciferol
0.168
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.108
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.175
mg
Niacin
5.97
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.26
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
200
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
115
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.305
g
C15:0
0
g
C16:0
5.18
g
C17:0
0
g
C18:0
2.64
g
C16:1, n-7
0.649
g
C18:1, n-9
8.36
g
C20:1, n-11
0.133
g
C18:2, n-6
1.39
g
C18:3, n-3
0.115
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.12
g
Sum monoumættede
9.15
g
Sum polyumættede
1.51
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.115
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.39
g
Transfedtsyrer, total
0.038
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
850
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
420
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
650
mg
Tyrosin
590
mg
Threonin
730
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
930
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
650
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
900
mg
Prolin
700
mg
Serin
680
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0374