Dild, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Krydderurter
Dild, rå
Anethum graveolens L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
27 %
Fedt, total
19 %
Kulhydrat, total
54 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
200
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
1.1
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
7
g
kulhydrat, tilgængelig
4.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.5
g
Vand
86
g
Vitaminer
A-vitamin
499
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
5982
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.7
aTE
alfa-tokoferol
1.7
mg
B1-vitamin, thiamin
0.19
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.43
mg
Niacin
3.5
NE
niacin
2.4
mg
tryptofans bidrag
1.1
mg
B6-vitamin
0.3
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
116
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
70
mg
Mineraler
Natrium, Na
27
mg
Kalium, K
647
mg
Calcium, Ca
202
mg
Magnesium, Mg
28
mg
Phosphor, P
51.9
mg
Jern, Fe
5.5
mg
Kobber, Cu
0.22
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Jod, I
3.9
μg
Mangan, Mn
2.7
mg
Chrom, Cr
20.3
μg
Selen, Se
2.7
μg
Nikkel, Ni
5.7
μg
Kulhydrater
C12:0
0.001
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.046
g
C18:0
0.008
g
C16:1, n-7
0.004
g
C18:1, n-9
0.747
g
C18:2, n-6
0.077
g
C18:3, n-3
0.012
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.056
g
Sum monoumættede
0.751
g
Sum polyumættede
0.089
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.077
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
66
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0045