Bagegær, presset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Krydderier og andre hjælpestoffer
»
Gær og gærprodukter
Bagegær, presset, rå
Saccharomyces cerevisiae
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
27.3 %
Fedt, total
13.8 %
Kulhydrat, total
58.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
465
kJ
Protein, total
8.4
g
total-N
1.3
g
Fedt, total
1.9
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
1.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
18.1
g
kulhydrat, tilgængelig
11.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
6.2
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
69
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.47
mg
B2-vitamin, riboflavin
1.4
mg
Niacin
9.33
NE
niacin
7.5
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
1.1
mg
Pantothensyre
3.5
mg
Biotin
60
μg
Folat
1000
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0.1
mg
L-ascorbinsyre
0.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
16
mg
Kalium, K
610
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
31
mg
Phosphor, P
340
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.16
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
0.6
μg
Mangan, Mn
0.31
mg
Chrom, Cr
0
μg
Selen, Se
1
μg
Nikkel, Ni
10
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.014
g
C14:0
0
g
C16:0
0.202
g
C18:0
0.07
g
C16:1, n-7
0.653
g
C18:1, n-9
0.576
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.005
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.286
g
Sum monoumættede
1.23
g
Sum polyumættede
0.005
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.005
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
430
mg
Leucin
580
mg
Lysin
650
mg
Methionin
120
mg
Cystin
30
mg
Phenylalanin
320
mg
Tyrosin
280
mg
Threonin
430
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
540
mg
Arginin
440
mg
Histidin
180
mg
Alanin
510
mg
Asparaginsyre
830
mg
Glutaminsyre
1100
mg
Glycin
420
mg
Prolin
280
mg
Serin
440
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0068