Hasselnød, tørret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Fedtrig frugt og frø

Hasselnød, tørret

Corylus avellana L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.7 %
   Fedt, total71.4 %
   Kulhydrat, total19 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 54%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2502kJ
Protein, total14.9g
   total-N2.8g
Fedt, total49.3g
   mættede fedtsyrer3.5g
   monoumætt. fedtsyrer38.1g
   polyumætt. fedtsyrer5.2g
Kulhydrat, total29.3g
   kulhydrat, tilgængelig21.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre8.2g
Alkohol0g
Aske2.4g
Vand4.1g

Vitaminer
A-vitamin1.33RE
   Retinol0μg
   ß-caroten16μg
D-vitamin0μg
E-vitamin21aTE
   alfa-tokoferol21mg
B1-vitamin, thiamin0.39mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin4.37NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.54mg
Pantothensyre1.15mg
Biotin2μg
Folat72μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin6.3mg
   L-ascorbinsyre6.3mg

Mineraler
Natrium, Na1.9mg
Kalium, K738mg
Calcium, Ca136mg
Magnesium, Mg158mg
Phosphor, P349mg
Jern, Fe2.8mg
Kobber, Cu1.4mg
Zink, Zn2mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn7.2mg
Chrom, Cr0.4μg
Selen, Se2.1μg
Nikkel, Ni170μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt4.7g
Stivelse1.9g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:02.39g
C18:00.991g
C20:00.083g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.083g
C18:1, n-937.8g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.083g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-65.12g
C18:3, n-30.083g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.54g
Sum monoumættede38.1g
Sum polyumættede5.22g
Sum n-3 fedtsyrer0.083g
Sum n-6 fedtsyrer5.12g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin730mg
Leucin1200mg
Lysin530mg
Methionin240mg
Cystin230mg
Phenylalanin790mg
Tyrosin480mg
Threonin560mg
Tryptofan190mg
Valin930mg
Arginin2500mg
Histidin450mg
Alanin840mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre4100mg
Glycin840mg
Prolin680mg
Serin900mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0192