Kastanjebrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Kastanjebrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.9 %
Fedt, total
13.6 %
Kulhydrat, total
74.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1100
kJ
Protein, total
8
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
4.1
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.8
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
50.3
g
kulhydrat, tilgængelig
45.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.7
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
36.5
g
Vitaminer
B1-vitamin, thiamin
0.238
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.125
mg
Niacin
1.52
NE
tryptofans bidrag
1.52
mg
B6-vitamin
0.147
mg
Folat
58
μg
Mineraler
Natrium, Na
392
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
60.4
mg
Magnesium, Mg
33.2
mg
Phosphor, P
195
mg
Jern, Fe
1.58
mg
Zink, Zn
0.802
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.111
g
C16:0
0.663
g
C18:0
0.221
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.111
g
C18:1, n-9
0.663
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.884
g
C18:3, n-3
0.221
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.995
g
Sum monoumættede
0.774
g
Sum polyumættede
1.11
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.221
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.884
g
Cholesterol
Isoleucin
340
mg
Leucin
600
mg
Lysin
200
mg
Methionin
130
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
420
mg
Tyrosin
180
mg
Threonin
220
mg
Tryptofan
91
mg
Valin
390
mg
Arginin
310
mg
Histidin
180
mg
Alanin
270
mg
Asparaginsyre
350
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
290
mg
Prolin
940
mg
Serin
420
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1008