Røget svinefilet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Røget svinefilet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
69.4 %
Fedt, total
29.6 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
472
kJ
Protein, total
19.4
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
3.7
g
mættede fedtsyrer
1.3
g
monoumætt. fedtsyrer
1.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0.3
g
kulhydrat, tilgængelig
0.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5.4
g
Vand
71.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.43
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.086
μg
E-vitamin
0.33
aTE
alfa-tokoferol
0.33
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
1.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.105
mg
Niacin
11.2
NE
niacin
7.7
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.3
mg
Pantothensyre
0.84
mg
Biotin
2.3
μg
Folat
0.66
μg
B12-vitamin
0.4
μg
C-vitamin
27
mg
L-ascorbinsyre
27
mg
Mineraler
Natrium, Na
1725
mg
Kalium, K
357
mg
Calcium, Ca
5.03
mg
Magnesium, Mg
23.5
mg
Phosphor, P
326
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.04
mg
Zink, Zn
1.28
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
40
μg
Selen, Se
8.8
μg
Nikkel, Ni
3
μg
Kulhydrater
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.046
g
C15:0
0
g
C16:0
0.82
g
C17:0
0
g
C18:0
0.45
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.101
g
C18:1, n-9
1.5
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.025
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.24
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.03
g
C20:5, n-3
0.004
g
C22:5, n-3
0.008
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.041
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.32
g
Sum monoumættede
1.63
g
Sum polyumættede
0.29
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.27
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
47
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
530
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
620
mg
Threonin
840
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
710
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
870
mg
Prolin
840
mg
Serin
780
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0298