Brune bønner, tørrede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Bælgplanter
Brune bønner, tørrede
Phaseolus vulgaris L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
21.8 %
Fedt, total
5.2 %
Kulhydrat, total
73.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1313
kJ
Protein, total
18.9
g
total-N
3
g
Fedt, total
2
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
63.4
g
kulhydrat, tilgængelig
45.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
17.8
g
Alkohol
0
g
Aske
3.4
g
Vand
12.3
g
Vitaminer
A-vitamin
1.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
13
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.34
aTE
alfa-tokoferol
0.34
mg
K-vitamin
170
μg
B1-vitamin, thiamin
0.35
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.14
mg
Niacin
6
NE
niacin
2
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.415
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
140
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
8
mg
Kalium, K
1327
mg
Calcium, Ca
77.3
mg
Magnesium, Mg
131
mg
Phosphor, P
477
mg
Jern, Fe
5
mg
Kobber, Cu
0.5
mg
Zink, Zn
2
mg
Jod, I
1.9
μg
Mangan, Mn
2
mg
Chrom, Cr
11.4
μg
Selen, Se
8.8
μg
Nikkel, Ni
273
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
3.2
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
880
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
170
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
940
mg
Tyrosin
420
mg
Threonin
790
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1900
mg
Arginin
910
mg
Histidin
480
mg
Alanin
730
mg
Asparaginsyre
230
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
700
mg
Prolin
700
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0029