Brune bønner, tørrede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Bælgplanter

Brune bønner, tørrede

Phaseolus vulgaris L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.8 %
   Fedt, total5.2 %
   Kulhydrat, total73.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1313kJ
Protein, total18.9g
   total-N3g
Fedt, total2g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total63.4g
   kulhydrat, tilgængelig45.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre17.8g
Alkohol0g
Aske3.4g
Vand12.3g

Vitaminer
A-vitamin1.08RE
   Retinol0μg
   ß-caroten13μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.34aTE
   alfa-tokoferol0.34mg
K-vitamin170μg
B1-vitamin, thiamin0.35mg
B2-vitamin, riboflavin0.14mg
Niacin6NE
   niacin2mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.415mg
Pantothensyre0.5mg
Biotin0.5μg
Folat140μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na8mg
Kalium, K1327mg
Calcium, Ca77.3mg
Magnesium, Mg131mg
Phosphor, P477mg
Jern, Fe5mg
Kobber, Cu0.5mg
Zink, Zn2mg
Jod, I1.9μg
Mangan, Mn2mg
Chrom, Cr11.4μg
Selen, Se8.8μg
Nikkel, Ni273μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt3.2g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin880mg
Leucin1300mg
Lysin1400mg
Methionin170mg
Cystin120mg
Phenylalanin940mg
Tyrosin420mg
Threonin790mg
Tryptofan240mg
Valin1900mg
Arginin910mg
Histidin480mg
Alanin730mg
Asparaginsyre230mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin700mg
Prolin700mg
Serin1200mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0029