Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
73.5 %
Fedt, total
26.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
498
kJ
Protein, total
21.7
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
3.5
g
mættede fedtsyrer
1.4
g
monoumætt. fedtsyrer
1.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
74.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.504
μg
D3 cholecalciferol
0.074
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.086
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
1.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.26
mg
Niacin
7
NE
niacin
3
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.4
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.4
μg
B12-vitamin
0.61
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
24.7
mg
Phosphor, P
155
mg
Jern, Fe
1.02
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.47
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
12.1
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.053
g
C15:0
0
g
C16:0
0.888
g
C17:0
0
g
C18:0
0.452
g
C16:1, n-7
0.111
g
C18:1, n-9
1.44
g
C20:1, n-11
0.023
g
C18:2, n-6
0.238
g
C18:3, n-3
0.019
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.39
g
Sum monoumættede
1.57
g
Sum polyumættede
0.257
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.019
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.238
g
Transfedtsyrer, total
0.006
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
560
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
940
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
830
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
800
mg
Serin
870
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0928