Skinkeschnitzel, inderlår, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinkeschnitzel, inderlår, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
82.1 %
Fedt, total
17.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
445
kJ
Protein, total
21.6
g
total-N
3.46
g
Fedt, total
2.1
g
mættede fedtsyrer
0.76
g
monoumætt. fedtsyrer
0.88
g
polyumætt. fedtsyrer
0.24
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
75.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.48
μg
D3 cholecalciferol
0.06
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.08
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
7.3
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.002
g
C12:0
0.003
g
C14:0
0.032
g
C16:0
0.47
g
C18:0
0.25
g
C20:0
0.005
g
C16:1, n-7
0.051
g
C18:1, n-9
0.74
g
C18:1, n-7
0.078
g
C20:1, n-11
0.015
g
C18:2, n-6
0.22
g
C18:3, n-3
0.019
g
Andre fedtsyrer
0.031
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.76
g
Sum monoumættede
0.88
g
Sum polyumættede
0.24
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.019
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.22
g
Transfedtsyrer, total
0.01
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1040
mg
Leucin
1560
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
520
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
900
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1140
mg
Arginin
1280
mg
Histidin
800
mg
Alanin
1280
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1110
mg
Prolin
860
mg
Serin
830
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5005