Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
31 %
Fedt, total
69 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
952
kJ
Protein, total
17.7
g
total-N
2.8
g
Fedt, total
17.6
g
mættede fedtsyrer
7
g
monoumætt. fedtsyrer
7.9
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
64.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.673
μg
D3 cholecalciferol
0.153
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.104
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.175
mg
Niacin
5.97
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.26
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
200
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
115
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.264
g
C15:0
0
g
C16:0
4.47
g
C17:0
0
g
C18:0
2.27
g
C16:1, n-7
0.561
g
C18:1, n-9
7.22
g
C20:1, n-11
0.115
g
C18:2, n-6
1.2
g
C18:3, n-3
0.099
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7
g
Sum monoumættede
7.89
g
Sum polyumættede
1.3
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.099
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.2
g
Transfedtsyrer, total
0.032
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
850
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
430
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
650
mg
Tyrosin
600
mg
Threonin
740
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
940
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
650
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
910
mg
Prolin
710
mg
Serin
680
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0926