Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total31 %
   Fedt, total69 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi952kJ
Protein, total17.7g
   total-N2.8g
Fedt, total17.6g
   mættede fedtsyrer7g
   monoumætt. fedtsyrer7.9g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand64.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.673μg
   D3 cholecalciferol0.153μg
   25-hydroxycholecalciferol0.104μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.48mg
B2-vitamin, riboflavin0.175mg
Niacin5.97NE
   niacin2.8mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.26mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K200mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg14mg
Phosphor, P115mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.264g
C15:00g
C16:04.47g
C17:00g
C18:02.27g
C16:1, n-70.561g
C18:1, n-97.22g
C20:1, n-110.115g
C18:2, n-61.2g
C18:3, n-30.099g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede7g
Sum monoumættede7.89g
Sum polyumættede1.3g
Sum n-3 fedtsyrer0.099g
Sum n-6 fedtsyrer1.2g
Transfedtsyrer, total0.032g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin850mg
Leucin1300mg
Lysin1600mg
Methionin430mg
Cystin120mg
Phenylalanin650mg
Tyrosin600mg
Threonin740mg
Tryptofan190mg
Valin940mg
Arginin1000mg
Histidin650mg
Alanin1000mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2300mg
Glycin910mg
Prolin710mg
Serin680mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0926