Svinekam uden svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekam uden svær, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total42.3 %
   Fedt, total57.7 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi791kJ
Protein, total20g
   total-N3.2g
Fedt, total12.2g
   mættede fedtsyrer4.46g
   monoumætt. fedtsyrer5.16g
   polyumætt. fedtsyrer1.36g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand67.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.62μg
   D3 cholecalciferol0.12μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.1μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.19mg
Niacin7.57NE
   niacin3.9mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.37mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na83mg
Kalium, K400mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg26mg
Phosphor, P195mg
Jern, Fe0.71mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.011g
C12:00.018g
C14:00.18g
C16:02.75g
C18:01.47g
C20:00.03g
C16:1, n-70.3g
C18:1, n-94.32g
C18:1, n-70.45g
C20:1, n-110.09g
C18:2, n-61.25g
C18:3, n-30.11g
Andre fedtsyrer0.18g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.46g
Sum monoumættede5.16g
Sum polyumættede1.36g
Sum n-3 fedtsyrer0.11g
Sum n-6 fedtsyrer1.25g
Transfedtsyrer, total0.055g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin960mg
Leucin1440mg
Lysin1760mg
Methionin480mg
Cystin130mg
Phenylalanin740mg
Tyrosin670mg
Threonin830mg
Tryptofan220mg
Valin1060mg
Arginin1180mg
Histidin740mg
Alanin1180mg
Asparaginsyre1760mg
Glutaminsyre2590mg
Glycin1020mg
Prolin800mg
Serin770mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5015