Rype, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Fuglevildt

Rype, kød, rå

Lagopus mutus.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total84 %
   Fedt, total16 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi474kJ
Protein, total23.5g
   total-N3.8g
Fedt, total2g
   mættede fedtsyrer0.5g
   monoumætt. fedtsyrer0.8g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand73g

Vitaminer
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.22mg
B2-vitamin, riboflavin0.53mg
Niacin11NE
   niacin7.1mg
   tryptofans bidrag3.9mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na88.5mg
Kalium, K390mg
Calcium, Ca40mg
Magnesium, Mg36mg
Phosphor, P290mg
Jern, Fe7.5mg
Kobber, Cu0.39mg
Zink, Zn1.5mg
Jod, I8μg
Mangan, Mn0.16mg
Nikkel, Ni5μg

Kulhydrater
C12:00g
C14:00.019g
C16:00.415g
C18:00.07g
C18:2, n-60.325g
C18:3, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.504g
Sum monoumættede0.83g
Sum polyumættede0.325g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.325g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1040