Rasp - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Rasp
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.7 %
Fedt, total
3.7 %
Kulhydrat, total
84.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1488
kJ
Protein, total
10.7
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
1.5
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
77.2
g
kulhydrat, tilgængelig
70.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
6.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
10
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.4
aTE
alfa-tokoferol
0.4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.2
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
1.83
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.107
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
6.2
μg
Folat
39
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
465
mg
Kalium, K
128
mg
Calcium, Ca
50
mg
Magnesium, Mg
21.3
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.626
mg
Jod, I
20.7
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
6.2
μg
Selen, Se
2.65
μg
Nikkel, Ni
6.23
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
3.99
g
Sukkerarter, ialt
3.99
g
Stivelse
65.8
g
Fedtsyrer
C18:2, n-6
0.903
g
C18:3, n-3
0.1
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.51
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.1
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.9
g
Transfedtsyrer, total
0.15
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
470
mg
Leucin
800
mg
Lysin
260
mg
Methionin
170
mg
Cystin
210
mg
Phenylalanin
560
mg
Tyrosin
260
mg
Threonin
320
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
540
mg
Arginin
430
mg
Histidin
240
mg
Alanin
350
mg
Asparaginsyre
520
mg
Glutaminsyre
3400
mg
Glycin
450
mg
Prolin
1200
mg
Serin
560
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0534