Rasp - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter »

Rasp

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.7 %
   Fedt, total3.7 %
   Kulhydrat, total84.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1488kJ
Protein, total10.7g
   total-N1.9g
Fedt, total1.5g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total77.2g
   kulhydrat, tilgængelig70.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre6.9g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand10g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.4aTE
   alfa-tokoferol0.4mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.2mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin1.83NE
   niacin0.8mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.107mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin6.2μg
Folat39μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na465mg
Kalium, K128mg
Calcium, Ca50mg
Magnesium, Mg21.3mg
Phosphor, P100mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.626mg
Jod, I20.7μg
Mangan, Mn0.6mg
Chrom, Cr6.2μg
Selen, Se2.65μg
Nikkel, Ni6.23μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose3.99g
Sukkerarter, ialt3.99g
Stivelse65.8g

Fedtsyrer
C18:2, n-60.903g
C18:3, n-30.1g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0.51g
Sum n-3 fedtsyrer0.1g
Sum n-6 fedtsyrer0.9g
Transfedtsyrer, total0.15g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin470mg
Leucin800mg
Lysin260mg
Methionin170mg
Cystin210mg
Phenylalanin560mg
Tyrosin260mg
Threonin320mg
Tryptofan110mg
Valin540mg
Arginin430mg
Histidin240mg
Alanin350mg
Asparaginsyre520mg
Glutaminsyre3400mg
Glycin450mg
Prolin1200mg
Serin560mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0534