Svinemørbrad, afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinemørbrad, afpudset, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
71.3 %
Fedt, total
28.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
499
kJ
Protein, total
21.1
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
3.8
g
mættede fedtsyrer
1.4
g
monoumætt. fedtsyrer
1.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
74.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.505
μg
D3 cholecalciferol
0.075
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.086
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
1.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.236
mg
Niacin
8.03
NE
niacin
4.2
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.374
mg
Pantothensyre
0.79
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
3.2
μg
B12-vitamin
0.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
100
mg
Kalium, K
480
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
25.6
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
1.02
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
1.84
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
2.1
μg
Selen, Se
10.4
μg
Nikkel, Ni
2.2
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.782
g
C17:0
0
g
C18:0
0.587
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.37
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.587
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.196
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.37
g
Sum monoumættede
1.37
g
Sum polyumættede
0.587
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.587
g
Transfedtsyrer, total
0.007
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
540
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
780
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
910
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
810
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
980
mg
Prolin
780
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0378