Skinke med skank, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinke med skank, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.7 %
Fedt, total
74.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1103
kJ
Protein, total
17
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
22
g
mættede fedtsyrer
8.8
g
monoumætt. fedtsyrer
9.9
g
polyumætt. fedtsyrer
1.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
60.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.727
μg
D3 cholecalciferol
0.177
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.47
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.33
g
C15:0
0
g
C16:0
5.58
g
C17:0
0
g
C18:0
2.84
g
C16:1, n-7
0.7
g
C18:1, n-9
9.02
g
C20:1, n-11
0.144
g
C18:2, n-6
1.5
g
C18:3, n-3
0.123
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.75
g
Sum monoumættede
9.87
g
Sum polyumættede
1.62
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.123
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.5
g
Transfedtsyrer, total
0.04
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
410
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
630
mg
Tyrosin
570
mg
Threonin
710
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
900
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
630
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
870
mg
Prolin
680
mg
Serin
650
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0375