Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Andre kødprodukter

Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt

Bos taurus, scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total33.9 %
   Fedt, total66.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi926kJ
Protein, total18.8g
   total-N3g
Fedt, total16.4g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand65.1g

Vitaminer
A-vitamin9RE
   Retinol9μg
D-vitamin1.1μg
E-vitamin0.5aTE
B1-vitamin, thiamin0.406mg
B2-vitamin, riboflavin0.178mg
Niacin4.7NE
   niacin4.7mg
B6-vitamin0.27mg
Pantothensyre0.56mg
Biotin2.9μg
Folat8.3μg
B12-vitamin1.3μg

Mineraler
Natrium, Na64mg
Kalium, K293mg
Calcium, Ca8.1mg
Magnesium, Mg18.4mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe1.2mg
Kobber, Cu0.072mg
Zink, Zn2.8mg
Mangan, Mn0.01mg

Kulhydrater
Cholesterol68mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1345