Skinke, yderlår, helt afpudset, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
70.2 %
Fedt, total
29.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
493
kJ
Protein, total
20.5
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
3.9
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
1.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
74.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.506
μg
D3 cholecalciferol
0.076
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.086
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.97
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.058
g
C15:0
0
g
C16:0
0.989
g
C17:0
0
g
C18:0
0.504
g
C16:1, n-7
0.124
g
C18:1, n-9
1.6
g
C20:1, n-11
0.025
g
C18:2, n-6
0.266
g
C18:3, n-3
0.022
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.55
g
Sum monoumættede
1.75
g
Sum polyumættede
0.288
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.022
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.266
g
Transfedtsyrer, total
0.007
g
Cholesterol
Cholesterol
58
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
530
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
750
mg
Tyrosin
690
mg
Threonin
890
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
790
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
950
mg
Prolin
750
mg
Serin
820
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0919