Svinebryst, kogestykke, helt, saltet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.1 %
Fedt, total
83.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1550
kJ
Protein, total
15
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
35
g
mættede fedtsyrer
12.7
g
monoumætt. fedtsyrer
14.7
g
polyumætt. fedtsyrer
3.87
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.4
g
Vand
44.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.93
μg
D3 cholecalciferol
0.26
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.13
μg
E-vitamin
0.3
aTE
alfa-tokoferol
0.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
5.72
NE
niacin
3
mg
tryptofans bidrag
2.72
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
1
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
1140
mg
Kalium, K
185
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
202
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.06
mg
Zink, Zn
1.98
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
16
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.032
g
C12:0
0.052
g
C14:0
0.52
g
C16:0
7.82
g
C18:0
4.17
g
C20:0
0.084
g
C16:1, n-7
0.84
g
C18:1, n-9
12.3
g
C18:1, n-7
1.29
g
C20:1, n-11
0.25
g
C18:2, n-6
3.55
g
C18:3, n-3
0.32
g
Andre fedtsyrer
0.5
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.7
g
Sum monoumættede
14.7
g
Sum polyumættede
3.87
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.32
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.55
g
Transfedtsyrer, total
0.16
g
Cholesterol
Cholesterol
71
mg
Aminosyrer
Isoleucin
720
mg
Leucin
1080
mg
Lysin
1320
mg
Methionin
360
mg
Cystin
98
mg
Phenylalanin
552
mg
Tyrosin
504
mg
Threonin
624
mg
Tryptofan
163
mg
Valin
792
mg
Arginin
888
mg
Histidin
552
mg
Alanin
888
mg
Asparaginsyre
1320
mg
Glutaminsyre
1944
mg
Glycin
768
mg
Prolin
600
mg
Serin
576
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0012