Svinekød, skinketern af yderlår, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, skinketern af yderlår, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
70.2 %
Fedt, total
29.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
493
kJ
Protein, total
20.5
g
total-N
3.28
g
Fedt, total
3.9
g
mættede fedtsyrer
1.43
g
monoumætt. fedtsyrer
1.64
g
polyumætt. fedtsyrer
0.44
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
74.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.51
μg
D3 cholecalciferol
0.07
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.09
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.97
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.004
g
C12:0
0.006
g
C14:0
0.059
g
C16:0
0.88
g
C18:0
0.47
g
C20:0
0.01
g
C16:1, n-7
0.095
g
C18:1, n-9
1.38
g
C18:1, n-7
0.14
g
C20:1, n-11
0.029
g
C18:2, n-6
0.4
g
C18:3, n-3
0.036
g
Andre fedtsyrer
0.057
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.43
g
Sum monoumættede
1.64
g
Sum polyumættede
0.44
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.036
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.4
g
Transfedtsyrer, total
0.018
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
980
mg
Leucin
1480
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
490
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
750
mg
Tyrosin
690
mg
Threonin
850
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1080
mg
Arginin
1210
mg
Histidin
750
mg
Alanin
1210
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2660
mg
Glycin
1050
mg
Prolin
820
mg
Serin
790
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5008