Spegepølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Spegepølse

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.2 %
   Fedt, total85.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1905kJ
Protein, total16.3g
   total-N2.6g
Fedt, total44g
   mættede fedtsyrer15.5g
   monoumætt. fedtsyrer18.4g
   polyumætt. fedtsyrer4.4g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske5.7g
Vand34.6g

Vitaminer
A-vitamin9RE
   Retinol9μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.69μg
   D3 cholecalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.138μg
E-vitamin0.63aTE
   alfa-tokoferol0.63mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.38mg
B2-vitamin, riboflavin0.172mg
Niacin5.87NE
   niacin3.7mg
   tryptofans bidrag2.17mg
B6-vitamin0.21mg
Pantothensyre0.92mg
Biotin7μg
Folat5.9μg
B12-vitamin1.7μg
C-vitamin17mg
   L-ascorbinsyre17mg

Mineraler
Natrium, Na1915mg
Kalium, K241mg
Calcium, Ca32.5mg
Magnesium, Mg16.1mg
Phosphor, P149mg
Jern, Fe1.31mg
Kobber, Cu0.07mg
Zink, Zn2.4mg
Jod, I4.1μg
Mangan, Mn0.27mg
Chrom, Cr5.8μg
Selen, Se8.1μg
Nikkel, Ni3.5μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.63g
C15:00g
C16:09.7g
C17:00g
C18:05.2g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-71.1g
C18:1, n-917g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.33g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-64g
C18:3, n-30.38g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede15.5g
Sum monoumættede18.4g
Sum polyumættede4.38g
Sum n-3 fedtsyrer0.38g
Sum n-6 fedtsyrer4g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol92mg

Aminosyrer
Isoleucin680mg
Leucin1100mg
Lysin1300mg
Methionin290mg
Cystin160mg
Phenylalanin600mg
Tyrosin390mg
Threonin570mg
Tryptofan130mg
Valin780mg
Arginin910mg
Histidin340mg
Alanin970mg
Asparaginsyre1300mg
Glutaminsyre1900mg
Glycin1300mg
Prolin890mg
Serin570mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0274