Spegepølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Spegepølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.2 %
Fedt, total
85.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1905
kJ
Protein, total
16.3
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
44
g
mættede fedtsyrer
15.5
g
monoumætt. fedtsyrer
18.4
g
polyumætt. fedtsyrer
4.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5.7
g
Vand
34.6
g
Vitaminer
A-vitamin
9
RE
Retinol
9
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.69
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.138
μg
E-vitamin
0.63
aTE
alfa-tokoferol
0.63
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.38
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.172
mg
Niacin
5.87
NE
niacin
3.7
mg
tryptofans bidrag
2.17
mg
B6-vitamin
0.21
mg
Pantothensyre
0.92
mg
Biotin
7
μg
Folat
5.9
μg
B12-vitamin
1.7
μg
C-vitamin
17
mg
L-ascorbinsyre
17
mg
Mineraler
Natrium, Na
1915
mg
Kalium, K
241
mg
Calcium, Ca
32.5
mg
Magnesium, Mg
16.1
mg
Phosphor, P
149
mg
Jern, Fe
1.31
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.4
mg
Jod, I
4.1
μg
Mangan, Mn
0.27
mg
Chrom, Cr
5.8
μg
Selen, Se
8.1
μg
Nikkel, Ni
3.5
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.63
g
C15:0
0
g
C16:0
9.7
g
C17:0
0
g
C18:0
5.2
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
1.1
g
C18:1, n-9
17
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.33
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
4
g
C18:3, n-3
0.38
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
15.5
g
Sum monoumættede
18.4
g
Sum polyumættede
4.38
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.38
g
Sum n-6 fedtsyrer
4
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
92
mg
Aminosyrer
Isoleucin
680
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
290
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
600
mg
Tyrosin
390
mg
Threonin
570
mg
Tryptofan
130
mg
Valin
780
mg
Arginin
910
mg
Histidin
340
mg
Alanin
970
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
1900
mg
Glycin
1300
mg
Prolin
890
mg
Serin
570
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0274