Valnøddebrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Valnøddebrød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.8 %
   Fedt, total14.7 %
   Kulhydrat, total73.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1117kJ
Protein, total8.1g
   total-N1.4g
Fedt, total4.5g
Kulhydrat, total50.3g
   kulhydrat, tilgængelig45.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.7g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand34.5g

Vitaminer
B1-vitamin, thiamin0.23mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg

Mineraler
Natrium, Na440mg
Kalium, K166mg
Calcium, Ca94mg
Magnesium, Mg31mg
Jern, Fe2.01mg
Zink, Zn0.83mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1026