Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total32.1 %
   Fedt, total67.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1005kJ
Protein, total19.3g
   total-N3.09g
Fedt, total18.3g
   mættede fedtsyrer6.71g
   monoumætt. fedtsyrer7.74g
   polyumætt. fedtsyrer2.05g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand62.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.7μg
   D3 cholecalciferol0.16μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.65mg
B2-vitamin, riboflavin0.16mg
Niacin6.4NE
   niacin2.9mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.27mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na61mg
Kalium, K220mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P145mg
Jern, Fe0.55mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.017g
C12:00.028g
C14:00.28g
C16:04.13g
C18:02.21g
C20:00.045g
C16:1, n-70.44g
C18:1, n-96.49g
C18:1, n-70.68g
C20:1, n-110.13g
C18:2, n-61.88g
C18:3, n-30.17g
Andre fedtsyrer0.27g

Fedtsyresummer
Sum mættede6.71g
Sum monoumættede7.74g
Sum polyumættede2.05g
Sum n-3 fedtsyrer0.17g
Sum n-6 fedtsyrer1.88g
Transfedtsyrer, total0.083g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin930mg
Leucin1390mg
Lysin1700mg
Methionin460mg
Cystin130mg
Phenylalanin710mg
Tyrosin650mg
Threonin800mg
Tryptofan210mg
Valin1020mg
Arginin1140mg
Histidin710mg
Alanin1140mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin990mg
Prolin770mg
Serin740mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5021