Medisterpølse, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Medisterpølse, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.6 %
Fedt, total
71.1 %
Kulhydrat, total
6.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
905
kJ
Protein, total
12.3
g
total-N
2
g
Fedt, total
17.3
g
mættede fedtsyrer
6.7
g
monoumætt. fedtsyrer
7.5
g
polyumætt. fedtsyrer
1.6
g
Kulhydrat, total
3.4
g
kulhydrat, tilgængelig
3.2
g
tilsat sukker
1.6
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
2.3
g
Vand
64.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.671
μg
D3 cholecalciferol
0.151
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.104
μg
E-vitamin
0.13
aTE
alfa-tokoferol
0.13
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.2
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
3.8
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
2
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.68
mg
Biotin
3.7
μg
Folat
3.7
μg
B12-vitamin
0.75
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
705
mg
Kalium, K
218
mg
Calcium, Ca
40.7
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
245
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.083
mg
Zink, Zn
1.7
mg
Jod, I
2.1
μg
Mangan, Mn
0.02
mg
Chrom, Cr
7
μg
Selen, Se
7.4
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
1.61
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.02
g
Sukkerarter, ialt
1.63
g
Stivelse
3.1
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.373
g
C16:0
4.1
g
C18:0
2.14
g
C20:0
0.093
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.466
g
C18:1, n-9
6.89
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.186
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.3
g
C18:3, n-3
0.186
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.093
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.71
g
Sum monoumættede
7.55
g
Sum polyumættede
1.58
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.186
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.3
g
Transfedtsyrer, total
0.032
g
Cholesterol
Cholesterol
50
mg
Aminosyrer
Isoleucin
510
mg
Leucin
890
mg
Lysin
970
mg
Methionin
300
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
450
mg
Tyrosin
380
mg
Threonin
490
mg
Tryptofan
120
mg
Valin
630
mg
Arginin
770
mg
Histidin
340
mg
Alanin
790
mg
Asparaginsyre
1000
mg
Glutaminsyre
1700
mg
Glycin
930
mg
Prolin
730
mg
Serin
510
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0294