Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
60.1 %
Fedt, total
39.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
594
kJ
Protein, total
21.2
g
total-N
3.38
g
Fedt, total
6.3
g
mættede fedtsyrer
2.31
g
monoumætt. fedtsyrer
2.66
g
polyumætt. fedtsyrer
0.71
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
71.7
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
D-vitamin
0.54
μg
D3 cholecalciferol
0.08
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.09
μg
E-vitamin
0.53
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.789
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.152
mg
Niacin
10.6
NE
niacin
6.8
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.33
mg
Pantothensyre
0.83
mg
Biotin
0.83
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
0.8
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
350
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
204
mg
Jern, Fe
0.91
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Mangan, Mn
0.01
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.006
g
C12:0
0.01
g
C14:0
0.095
g
C16:0
1.42
g
C18:0
0.76
g
C20:0
0.015
g
C16:1, n-7
0.15
g
C18:1, n-9
2.23
g
C18:1, n-7
0.23
g
C20:1, n-11
0.046
g
C18:2, n-6
0.65
g
C18:3, n-3
0.058
g
Andre fedtsyrer
0.092
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.31
g
Sum monoumættede
2.66
g
Sum polyumættede
0.71
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.058
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.65
g
Transfedtsyrer, total
0.029
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1010
mg
Leucin
1520
mg
Lysin
1860
mg
Methionin
510
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
780
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
880
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1120
mg
Arginin
1250
mg
Histidin
780
mg
Alanin
1250
mg
Asparaginsyre
1860
mg
Glutaminsyre
2740
mg
Glycin
1080
mg
Prolin
840
mg
Serin
810
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5028