Grahamsbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Grahamsbrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.2 %
Fedt, total
7.2 %
Kulhydrat, total
79.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1004
kJ
Protein, total
8.2
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
2
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
49.3
g
kulhydrat, tilgængelig
44
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
36.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.3
aTE
alfa-tokoferol
0.3
mg
K-vitamin
20
μg
B1-vitamin, thiamin
0.216
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.12
mg
Niacin
1.67
NE
niacin
2.5
mg
tryptofans bidrag
1.67
mg
B6-vitamin
0.155
mg
Pantothensyre
0.76
mg
Biotin
6
μg
Folat
49
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
511
mg
Kalium, K
198
mg
Calcium, Ca
49
mg
Magnesium, Mg
39.2
mg
Phosphor, P
268
mg
Jern, Fe
1.65
mg
Kobber, Cu
0.22
mg
Zink, Zn
1.25
mg
Jod, I
2
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
7.7
μg
Selen, Se
1.7
μg
Nikkel, Ni
3.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.2
g
Maltose
1.5
g
Saccharose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
2
g
Stivelse
36.1
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.29
g
C18:0
0.097
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.29
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.772
g
C18:3, n-3
0.097
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.386
g
Sum monoumættede
0.29
g
Sum polyumættede
0.869
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.097
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.772
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
340
mg
Leucin
590
mg
Lysin
250
mg
Methionin
130
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
390
mg
Tyrosin
170
mg
Threonin
220
mg
Tryptofan
100
mg
Valin
420
mg
Arginin
390
mg
Histidin
180
mg
Alanin
310
mg
Asparaginsyre
490
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
350
mg
Prolin
830
mg
Serin
420
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0529