Bacon i tern, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Bacon i tern, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.6 %
Fedt, total
74.1 %
Kulhydrat, total
1.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1076
kJ
Protein, total
15.9
g
total-N
2.54
g
Fedt, total
21.4
g
mættede fedtsyrer
7.93
g
monoumætt. fedtsyrer
9.16
g
polyumætt. fedtsyrer
2.42
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.7
g
Vand
58.3
g
Vitaminer
A-vitamin
4
RE
Retinol
4
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.74
μg
D3 cholecalciferol
0.18
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.44
aTE
alfa-tokoferol
0.44
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.7
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.142
mg
Niacin
8.28
NE
niacin
5.4
mg
tryptofans bidrag
2.88
mg
B6-vitamin
0.24
mg
Pantothensyre
0.71
mg
Biotin
4.8
μg
Folat
1
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
8.3
mg
L-ascorbinsyre
8.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
1225
mg
Kalium, K
283
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
167
mg
Jern, Fe
0.52
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
1.68
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0
mg
Chrom, Cr
1.4
μg
Selen, Se
8.3
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.02
g
C12:0
0.033
g
C14:0
0.33
g
C16:0
4.88
g
C18:0
2.61
g
C20:0
0.053
g
C16:1, n-7
0.53
g
C18:1, n-9
7.67
g
C18:1, n-7
0.8
g
C20:1, n-11
0.16
g
C18:2, n-6
2.22
g
C18:3, n-3
0.2
g
Andre fedtsyrer
0.32
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.93
g
Sum monoumættede
9.16
g
Sum polyumættede
2.42
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.2
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.22
g
Transfedtsyrer, total
0.098
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
762
mg
Leucin
1143
mg
Lysin
1397
mg
Methionin
381
mg
Cystin
104
mg
Phenylalanin
584
mg
Tyrosin
533
mg
Threonin
660
mg
Tryptofan
173
mg
Valin
838
mg
Arginin
940
mg
Histidin
584
mg
Alanin
940
mg
Asparaginsyre
1397
mg
Glutaminsyre
2057
mg
Glycin
813
mg
Prolin
635
mg
Serin
610
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5026