Bacon i tern, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Bacon i tern, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.6 %
   Fedt, total74.1 %
   Kulhydrat, total1.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1076kJ
Protein, total15.9g
   total-N2.54g
Fedt, total21.4g
   mættede fedtsyrer7.93g
   monoumætt. fedtsyrer9.16g
   polyumætt. fedtsyrer2.42g
Kulhydrat, total0.8g
   kulhydrat, tilgængelig0.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.7g
Vand58.3g

Vitaminer
A-vitamin4RE
   Retinol4μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.74μg
   D3 cholecalciferol0.18μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.44aTE
   alfa-tokoferol0.44mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.7mg
B2-vitamin, riboflavin0.142mg
Niacin8.28NE
   niacin5.4mg
   tryptofans bidrag2.88mg
B6-vitamin0.24mg
Pantothensyre0.71mg
Biotin4.8μg
Folat1μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin8.3mg
   L-ascorbinsyre8.3mg

Mineraler
Natrium, Na1225mg
Kalium, K283mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P167mg
Jern, Fe0.52mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn1.68mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0mg
Chrom, Cr1.4μg
Selen, Se8.3μg
Nikkel, Ni1μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.02g
C12:00.033g
C14:00.33g
C16:04.88g
C18:02.61g
C20:00.053g
C16:1, n-70.53g
C18:1, n-97.67g
C18:1, n-70.8g
C20:1, n-110.16g
C18:2, n-62.22g
C18:3, n-30.2g
Andre fedtsyrer0.32g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.93g
Sum monoumættede9.16g
Sum polyumættede2.42g
Sum n-3 fedtsyrer0.2g
Sum n-6 fedtsyrer2.22g
Transfedtsyrer, total0.098g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin762mg
Leucin1143mg
Lysin1397mg
Methionin381mg
Cystin104mg
Phenylalanin584mg
Tyrosin533mg
Threonin660mg
Tryptofan173mg
Valin838mg
Arginin940mg
Histidin584mg
Alanin940mg
Asparaginsyre1397mg
Glutaminsyre2057mg
Glycin813mg
Prolin635mg
Serin610mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5026