Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Kornsorter
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
Triticum aestivum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.7 %
Fedt, total
5.5 %
Kulhydrat, total
82.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1503
kJ
Protein, total
10.8
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
2.3
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
76.7
g
kulhydrat, tilgængelig
69
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.7
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
9.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.4
aTE
alfa-tokoferol
1.4
mg
K-vitamin
30
μg
B1-vitamin, thiamin
0.232
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.115
mg
Niacin
2
NE
niacin
5.11
mg
tryptofans bidrag
2
mg
B6-vitamin
0.355
mg
Pantothensyre
1.1
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
21
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
17
mg
Kalium, K
410
mg
Calcium, Ca
33.5
mg
Magnesium, Mg
116
mg
Phosphor, P
270
mg
Jern, Fe
2.46
mg
Kobber, Cu
0.32
mg
Zink, Zn
2.8
mg
Jod, I
2.7
μg
Mangan, Mn
3.6
mg
Chrom, Cr
1.2
μg
Selen, Se
4.1
μg
Nikkel, Ni
29
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.54
g
Sukkerarter, ialt
0.54
g
Stivelse
61.4
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.283
g
C17:0
0
g
C18:0
0.016
g
C20:0
0.012
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.235
g
C20:1, n-11
0.005
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.915
g
C18:3, n-3
0.064
g
C20:4, n-6
0.004
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.311
g
Sum monoumættede
0.248
g
Sum polyumættede
0.982
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.064
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.919
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
460
mg
Leucin
820
mg
Lysin
270
mg
Methionin
170
mg
Cystin
190
mg
Phenylalanin
570
mg
Tyrosin
250
mg
Threonin
300
mg
Tryptofan
120
mg
Valin
530
mg
Arginin
420
mg
Histidin
250
mg
Alanin
360
mg
Asparaginsyre
470
mg
Glutaminsyre
3700
mg
Glycin
400
mg
Prolin
1300
mg
Serin
570
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0594