Svinekød, nakkekotelet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, nakkekotelet, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
44.2 %
Fedt, total
55.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
758
kJ
Protein, total
20
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
11.3
g
mættede fedtsyrer
4.14
g
monoumætt. fedtsyrer
4.78
g
polyumætt. fedtsyrer
1.26
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
68
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.61
μg
D3 cholecalciferol
0.11
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.1
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.743
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.149
mg
Niacin
9.87
NE
niacin
6.2
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.304
mg
Pantothensyre
0.78
mg
Biotin
0.78
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
0.8
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
82
mg
Kalium, K
328
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
2.7
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.01
g
C12:0
0.017
g
C14:0
0.17
g
C16:0
2.55
g
C18:0
1.36
g
C20:0
0.028
g
C16:1, n-7
0.27
g
C18:1, n-9
4.01
g
C18:1, n-7
0.42
g
C20:1, n-11
0.083
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.16
g
C18:3, n-3
0.1
g
Andre fedtsyrer
0.16
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.14
g
Sum monoumættede
4.78
g
Sum polyumættede
1.26
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.1
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.16
g
Transfedtsyrer, total
0.051
g
Cholesterol
Cholesterol
63
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1440
mg
Lysin
1760
mg
Methionin
480
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1060
mg
Arginin
1180
mg
Histidin
740
mg
Alanin
1180
mg
Asparaginsyre
1760
mg
Glutaminsyre
2590
mg
Glycin
1020
mg
Prolin
800
mg
Serin
770
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5014