Hvide bønner, tørrede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Bælgplanter
Hvide bønner, tørrede
Phaseolus vulgaris L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.8 %
Fedt, total
6.7 %
Kulhydrat, total
69.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1356
kJ
Protein, total
21.3
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
2.7
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
62.3
g
kulhydrat, tilgængelig
43.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
18.4
g
Alkohol
0
g
Aske
3.9
g
Vand
9.8
g
Vitaminer
A-vitamin
1.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
13
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.34
aTE
alfa-tokoferol
0.34
mg
K-vitamin
170
μg
B1-vitamin, thiamin
0.437
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.146
mg
Niacin
4.65
NE
niacin
0.479
mg
tryptofans bidrag
4.17
mg
B6-vitamin
0.508
mg
Pantothensyre
0.98
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
226
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
2.04
mg
L-ascorbinsyre
2.04
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
1530
mg
Calcium, Ca
126
mg
Magnesium, Mg
184
mg
Phosphor, P
425
mg
Jern, Fe
5.5
mg
Kobber, Cu
0.47
mg
Zink, Zn
2.78
mg
Jod, I
0.6
μg
Mangan, Mn
2
mg
Chrom, Cr
11.4
μg
Selen, Se
8.8
μg
Nikkel, Ni
331
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
3.6
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
950
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
320
mg
Cystin
230
mg
Phenylalanin
1200
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
890
mg
Tryptofan
250
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
580
mg
Alanin
890
mg
Asparaginsyre
2600
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
820
mg
Prolin
890
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0025