Pecannød, olieristet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Fedtrig frugt og frø
Pecannød, olieristet
Carya illinoensis (Wangenh.) K. Koch
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.8 %
Fedt, total
88.3 %
Kulhydrat, total
6.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
3074
kJ
Protein, total
9.2
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
75.2
g
mættede fedtsyrer
7.4
g
monoumætt. fedtsyrer
40.7
g
polyumætt. fedtsyrer
23.4
g
Kulhydrat, total
13
g
kulhydrat, tilgængelig
3.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
9.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
1.1
g
Vitaminer
A-vitamin
6.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
80
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.473
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.11
mg
Niacin
2.77
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
1.57
mg
B6-vitamin
0.187
mg
Pantothensyre
0.737
mg
Folat
15
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0.7
mg
L-ascorbinsyre
0.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
1
mg
Kalium, K
392
mg
Calcium, Ca
67
mg
Magnesium, Mg
121
mg
Phosphor, P
263
mg
Jern, Fe
2.47
mg
Kobber, Cu
1.2
mg
Zink, Zn
4.47
mg
Mangan, Mn
3.7
mg
Kulhydrater
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
4.91
g
C17:0
0
g
C18:0
1.83
g
C20:0
0.143
g
C22:0
0.16
g
C24:0
0.113
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.024
g
C18:1, n-9
40.2
g
C20:1, n-11
0.262
g
C22:1, n-9
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
22.3
g
C18:3, n-3
1.02
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.44
g
Sum monoumættede
40.7
g
Sum polyumættede
23.4
g
Sum n-3 fedtsyrer
1.02
g
Sum n-6 fedtsyrer
22.3
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
330
mg
Leucin
610
mg
Lysin
300
mg
Methionin
190
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
430
mg
Tyrosin
210
mg
Threonin
310
mg
Tryptofan
94
mg
Valin
420
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
260
mg
Alanin
400
mg
Asparaginsyre
940
mg
Glutaminsyre
1900
mg
Glycin
450
mg
Prolin
370
mg
Serin
470
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0653