Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total70.2 %
   Fedt, total29.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi493kJ
Protein, total20.5g
   total-N3.28g
Fedt, total3.9g
   mættede fedtsyrer1.43g
   monoumætt. fedtsyrer1.64g
   polyumætt. fedtsyrer0.44g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand74.8g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.51μg
   D3 cholecalciferol0.07μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.09μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin6.97NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.004g
C12:00.006g
C14:00.059g
C16:00.88g
C18:00.47g
C20:00.01g
C16:1, n-70.095g
C18:1, n-91.38g
C18:1, n-70.14g
C20:1, n-110.029g
C18:2, n-60.4g
C18:3, n-30.036g
Andre fedtsyrer0.057g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.43g
Sum monoumættede1.64g
Sum polyumættede0.44g
Sum n-3 fedtsyrer0.036g
Sum n-6 fedtsyrer0.4g
Transfedtsyrer, total0.018g

Cholesterol
Cholesterol61mg

Aminosyrer
Isoleucin980mg
Leucin1480mg
Lysin1800mg
Methionin490mg
Cystin130mg
Phenylalanin750mg
Tyrosin690mg
Threonin850mg
Tryptofan220mg
Valin1080mg
Arginin1210mg
Histidin750mg
Alanin1210mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2660mg
Glycin1050mg
Prolin820mg
Serin790mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5009