Svinekød, medaillon af svinefilet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
88.5 %
Fedt, total
11.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
427
kJ
Protein, total
22.3
g
total-N
3.57
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.48
g
monoumætt. fedtsyrer
0.55
g
polyumætt. fedtsyrer
0.14
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
75.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.47
μg
D3 cholecalciferol
0.05
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.08
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.835
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.156
mg
Niacin
11.4
NE
niacin
7.4
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.356
mg
Pantothensyre
0.89
mg
Biotin
0.89
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
83
mg
Kalium, K
373
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
217
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.001
g
C12:0
0.002
g
C14:0
0.02
g
C16:0
0.29
g
C18:0
0.16
g
C20:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.032
g
C18:1, n-9
0.46
g
C18:1, n-7
0.048
g
C20:1, n-11
0.01
g
C18:2, n-6
0.13
g
C18:3, n-3
0.012
g
Andre fedtsyrer
0.019
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.48
g
Sum monoumættede
0.55
g
Sum polyumættede
0.14
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.13
g
Transfedtsyrer, total
0.006
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1070
mg
Leucin
1610
mg
Lysin
1960
mg
Methionin
540
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1180
mg
Arginin
1320
mg
Histidin
820
mg
Alanin
1320
mg
Asparaginsyre
1960
mg
Glutaminsyre
2890
mg
Glycin
1140
mg
Prolin
890
mg
Serin
860
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5002