Grovfranskbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Grovfranskbrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.4 %
Fedt, total
11.1 %
Kulhydrat, total
76.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1092
kJ
Protein, total
8.3
g
total-N
1.5
g
Fedt, total
3.3
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
51
g
kulhydrat, tilgængelig
46.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.2
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
35.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.167
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.121
mg
Niacin
1.47
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
1.47
mg
B6-vitamin
0.1
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
30.8
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
399
mg
Kalium, K
172
mg
Calcium, Ca
26
mg
Magnesium, Mg
33.6
mg
Phosphor, P
165
mg
Jern, Fe
1.39
mg
Kobber, Cu
0.22
mg
Zink, Zn
0.838
mg
Jod, I
19.9
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
6.8
μg
Selen, Se
3.72
μg
Nikkel, Ni
14.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.2
g
Saccharose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
0.5
g
Fedtsyrer
C18:2, n-6
1.08
g
C18:3, n-3
0.108
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.895
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.108
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.08
g
Transfedtsyrer, total
0.32
g
Cholesterol
Isoleucin
370
mg
Leucin
630
mg
Lysin
210
mg
Methionin
140
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
440
mg
Tyrosin
210
mg
Threonin
250
mg
Tryptofan
88
mg
Valin
420
mg
Arginin
340
mg
Histidin
190
mg
Alanin
280
mg
Asparaginsyre
410
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
350
mg
Prolin
970
mg
Serin
440
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1009