Grovfranskbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Grovfranskbrød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12.4 %
   Fedt, total11.1 %
   Kulhydrat, total76.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1092kJ
Protein, total8.3g
   total-N1.5g
Fedt, total3.3g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total51g
   kulhydrat, tilgængelig46.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.2g
Alkohol0g
Aske1.7g
Vand35.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.5aTE
   alfa-tokoferol0.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.167mg
B2-vitamin, riboflavin0.121mg
Niacin1.47NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag1.47mg
B6-vitamin0.1mg
Pantothensyre0.5mg
Biotin1.9μg
Folat30.8μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na399mg
Kalium, K172mg
Calcium, Ca26mg
Magnesium, Mg33.6mg
Phosphor, P165mg
Jern, Fe1.39mg
Kobber, Cu0.22mg
Zink, Zn0.838mg
Jod, I19.9μg
Mangan, Mn0.6mg
Chrom, Cr6.8μg
Selen, Se3.72μg
Nikkel, Ni14.5μg

Kulhydrater
Fructose0.2g
Glucose0.2g
Saccharose0.1g
Sukkerarter, ialt0.5g

Fedtsyrer
C18:2, n-61.08g
C18:3, n-30.108g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0.895g
Sum n-3 fedtsyrer0.108g
Sum n-6 fedtsyrer1.08g
Transfedtsyrer, total0.32g

Cholesterol
Isoleucin370mg
Leucin630mg
Lysin210mg
Methionin140mg
Cystin160mg
Phenylalanin440mg
Tyrosin210mg
Threonin250mg
Tryptofan88mg
Valin420mg
Arginin340mg
Histidin190mg
Alanin280mg
Asparaginsyre410mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin350mg
Prolin970mg
Serin440mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1009