Svinekød, revelsben, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, revelsben, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
17.8 %
Fedt, total
82.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1371
kJ
Protein, total
14.7
g
total-N
2.35
g
Fedt, total
30.3
g
mættede fedtsyrer
11.1
g
monoumætt. fedtsyrer
12.8
g
polyumætt. fedtsyrer
3.39
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
54.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.86
μg
D3 cholecalciferol
0.23
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.13
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.568
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.136
mg
Niacin
6.77
NE
niacin
4.1
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.205
mg
Pantothensyre
0.58
mg
Biotin
0.58
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
57
mg
Kalium, K
242
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
140
mg
Jern, Fe
0.51
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.028
g
C12:0
0.046
g
C14:0
0.46
g
C16:0
6.84
g
C18:0
3.65
g
C20:0
0.074
g
C16:1, n-7
0.74
g
C18:1, n-9
10.7
g
C18:1, n-7
1.13
g
C20:1, n-11
0.22
g
C18:2, n-6
3.11
g
C18:3, n-3
0.28
g
Andre fedtsyrer
0.44
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.1
g
Sum monoumættede
12.8
g
Sum polyumættede
3.39
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.28
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.11
g
Transfedtsyrer, total
0.14
g
Cholesterol
Cholesterol
69
mg
Aminosyrer
Isoleucin
700
mg
Leucin
1060
mg
Lysin
1290
mg
Methionin
350
mg
Cystin
96
mg
Phenylalanin
540
mg
Tyrosin
490
mg
Threonin
610
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
780
mg
Arginin
870
mg
Histidin
540
mg
Alanin
870
mg
Asparaginsyre
1290
mg
Glutaminsyre
1900
mg
Glycin
750
mg
Prolin
590
mg
Serin
560
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5024