Svinekød, revelsben, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, revelsben, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total17.8 %
   Fedt, total82.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1371kJ
Protein, total14.7g
   total-N2.35g
Fedt, total30.3g
   mættede fedtsyrer11.1g
   monoumætt. fedtsyrer12.8g
   polyumætt. fedtsyrer3.39g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand54.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.86μg
   D3 cholecalciferol0.23μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.13μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.568mg
B2-vitamin, riboflavin0.136mg
Niacin6.77NE
   niacin4.1mg
   tryptofans bidrag2.67mg
B6-vitamin0.205mg
Pantothensyre0.58mg
Biotin0.58μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na57mg
Kalium, K242mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg15mg
Phosphor, P140mg
Jern, Fe0.51mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.028g
C12:00.046g
C14:00.46g
C16:06.84g
C18:03.65g
C20:00.074g
C16:1, n-70.74g
C18:1, n-910.7g
C18:1, n-71.13g
C20:1, n-110.22g
C18:2, n-63.11g
C18:3, n-30.28g
Andre fedtsyrer0.44g

Fedtsyresummer
Sum mættede11.1g
Sum monoumættede12.8g
Sum polyumættede3.39g
Sum n-3 fedtsyrer0.28g
Sum n-6 fedtsyrer3.11g
Transfedtsyrer, total0.14g

Cholesterol
Cholesterol69mg

Aminosyrer
Isoleucin700mg
Leucin1060mg
Lysin1290mg
Methionin350mg
Cystin96mg
Phenylalanin540mg
Tyrosin490mg
Threonin610mg
Tryptofan160mg
Valin780mg
Arginin870mg
Histidin540mg
Alanin870mg
Asparaginsyre1290mg
Glutaminsyre1900mg
Glycin750mg
Prolin590mg
Serin560mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5024